Search This Website

4/11/20

Picture Paheliya Part - 1

Riddle 1. If the end is cut off it becomes another
Increase the taste of tea and vegetable?

Ans: Ginger




To
Riddle 2. My organ, full of green, stays locked in the box
Opening the box is easy, tell me my name?

Ans: Peas




Riddle 3. I am like everyone, pearl closed in the walls
My tree is very thriving, but never burns?

Ans: Banana


Riddle 4. The name of two letters told its fruit to everyone
What is the most variety, is there kernels in the fruit?

Ans: Mango


Riddle 5. With three letter names, its fruit is dark black
Diabetic patient is friendly, shade is like roof

Ans: Berries


Puzzle 6. The name of the two letters is called the symbol of peace
The status of the national tree was given to it, the emperor got it planted abroad!

Ans: Bud tree


Riddle 7. A woman has 12 sons, grandchildren totaling sixty
Every grandson has sixty sons, woman is absolutely lumbering!

Ans: Inch Tape


Riddle 8. When they burn they cry
Everyone is happy to burn them!

Ans: Firecrackers


Riddle 9. By walking slowly it comes, blossoms and blossoms
Neither nose nor ears, lips are recognized

Ans: Smile


Riddle 10. This game is very strange, let it be deceived in the limits of the couple
Rhythm beat, stopped breathing, touch back, Doda not left!

Ans: Kabbadi


Riddle 11. Which is the thing that you buy to eat but do not eat?
Ans: Plate

No comments:

Post a Comment